17 Mar
17Mar

Vi kommer under detta år betala ut ca 150.000kr i ränta till våra investerare för de två projekt vi har igång just nu. 

Det är en rätt häftig känsla! Tänk att vi är i den positionen att vi kan göra skillnad, inte bara för de lyckliga hyresgästerna/husköparna i UK som får ett fint och tryggt boende, utan också för folk i vår närhet.

För lite drygt ett år sedan fick jag frågan som blev till vändpunkten för mitt mindset om att använda andras pengar. Jag har länge förstått principen med hävstänger, och då främst tänkt på att använda banklån. Men att låna från helt vanliga människor kändes främmande. Ända tills en klok människa frågade mig: ”Hur ofta får du frågan om du vill vara med att investera i ett seriöst projekt som drivs av någon du känner och litar på?” ”Det har aldrig hänt” blev mitt svar. Följdfrågan var hur det skulle kännas. Jag kom fram till att det skulle vara otroligt roligt! Tänk att få vara delaktig i en resa där någon annan lägger ner tid och energi för att lära sig och driva projektet framåt samtidigt som mina pengar sätts i arbete och gör det hela möjligt! ”Exakt! Det är just det ni kommer kunna erbjuda” sade den kloka personen. Aha..! Ja, så är det ju faktiskt, insåg jag då.

De som är med oss som investerare idag har alla sina olika anledningar till varför. Några vill sprida risker och inte ha allt kapital på börsen, några tycker att det är bekvämt att låna ut pengar till en fast ränta istället för att själva behöva sätta sig in i olika investeringsformer och de risker som kommer därtill, några är glada över att få avkastning på sina annars arbetslösa pengar som hittills legat på ett bankkonto och minskat i värde år efter år. 

En sak har de alla gemensamt (tror vi i alla fall): De tror på oss och det vi gör och tycker det är väldigt roligt att få vara med på vår resa och känna att de gör skillnad. Utan dem hade vi inte kunnat ta oss an de projekten vi har idag! Det är ett gäng härliga människor, både släktingar och gamla & nya vänner. Jag blir alldeles varm när jag tittar på listan över alla som är med, vi tycker så mycket om er allihop! 

Det känns så himla bra att vi snart kommer få dela med oss av avkastningen på projekten med er! Tack! 🙏Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.