09 Jun
09Jun

Tjohoo!! Mitt i dagens vedklyveri insåg vi att vi uppnått en milstolpe i våra fastighetsinvesteringar! En milstople som kändes så stor och nästan ouppnåelig när vi skrev den. Det pirrade i magen och den kändes vääldigt långt borta. Bortom all rimlighet och det var helt omöjligt att lista ut hur det skulle gå till. Nu, bara ett halvår senare har vi faktiskt passerat den! Och det känns som den naturligaste saken i hela världen. Vilket skifte!! 

Jag inser gång på gång att frågan "hur?" inte är så viktig att kunna svara på. Det viktigaste är att du har ett mål som får dig att sväva och ett varför som sträcker sig utanför dig själv. Har du det kommer resten att lösa sig. 

Ofta lägger vi för mycket tid och energi på att förstå till 100% hur saker och ting ska lösas när vi ska göra något nytt. Då är det lätt att det känns alldeles för stort och vi faller tillbaks i det trygga och välkända. Men det är ju inte där det händer! Det är när du vågar utmana dina tankar och ditt invanda beteende som det blir riktigt spännande! Du kan aldrig veta helt säkert vad som kommer hända i nästa stund, så lägg inte ner för mycket tid på att försöka gissa dig till det. Ta action istället och se vad som händer! 

För er som är nyfikna på vad det är för milstolpe vi uppnått så är det att vi har samlat ihop (över!) en miljon kronor i investerarkapital! Detta innebär att vi nu har möjlighet att starta upp ytterligare ett projekt och erbjuda ännu fler att följa med på vår resa! 

Tack alla underbara, härliga & goa vänner som hänger med oss, det är en stor ära att få ert förtroende! Nuu kööör vi!

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.