06 Sep
06Sep

Nu är vi hemma igen efter en långhelg i UK!

Det är svårt att lämna en kort sammanfattning över allt vi var med om, men summa summarum så var det en kanonhelg med många härliga möten! 


Vi började med en tur till Nottingham för att kolla till lägenheten som byggs åt oss där. Allt går enligt plan, och det var riktigt kul att få se en glimt av slutresultatet! När vi såg den sist var det en kontorsbyggnad, nu fanns det mesta på plats; väggar, kök, badrum. Coolt! Vi hade även ett möte med vår partner på plats och planerade inför framtiden, snart dags att marknadsföra inför försäljning eller ansöka om lån ifall vi ska behålla den.


På vägen tillbaks till Manchester åkte vi runt och kikade i olika områden som kan vara intressanta att investera i, det var minst sagt spännande. Det blev en låååång första dag som startade kl 4 på morgonen och slutade på hotellet kl 23.

Därefter följde två heldagar för att kicka igång mentorprogrammet, sååå kul! Vi fick se vår hemsida, systemen vi ska använda och träffa de tre andra mentorstudenterna och våra mentorer såklart!! Grymt! Vilket härligt gäng!! Fantastiskt att återigen få sätta mål och fundera över vad vi vill åstadkomma. 

Helgen avslutades med en rundtur till lite olika projekt vår ena mentor har igång. Måste komma tillbaks och se hur slutresultatet blir! Tänk vilken grej, att kunna omvandla något i så dåligt skick till ett ställe där folk kan bo!
Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.