14 Aug
14Aug

Jag började fundera lite på promenaden hem i regnet efter en härlig lunch med mamma.

Att gå ner i arbetstid har förändrat så mycket för mig och min familj. Det är nu snart ett år sedan jag började arbeta 50%, ett beslut som fattades efter att jag insett att jag inte hade den rätta balansen mellan tid, energi & pengar. En situation jag kände kunde bli ohållbar när som helst. 

Under detta år har jag kunnat möta barnen vid dörren väldigt många gånger när de kommit hem från skolan. Vi har haft många lugna och sköna morgnar. Vi har ätit frukost, mellis och middag ihop utan stress. Jag har kunnat göra en massa grejer under dagen för att sedan ha fullt fokus på familjen på kvällen.

Jag har också frigjort både tid och energi till att göra nya saker! Jag har gått många intressanta kurser; lärt mig mer om mig själv, fastigheter, fonder, företagande, änglar, yoga, meditation för att nämna några saker . 

Jag och Anders har gått ett mentorprogram där vi fått utvecklas tillsammans och lära känna nya sidor av varandra. Vi har träffat så många härliga människor och utökat vårt kontaktnät något enormt! 

Jag är oerhört tacksam över allt vi har haft möjlighet att göra och uppleva under det senaste året. När jag blickar tillbaka har det alla gånger varit värt att ge upp nästan halva lönen. Det vi har fått i gengäld har varit värt så mycket mer. 

Tack Anders för att du stöttat mig helhjärtat i detta! Å för att du är så öppen för allt jag hittar på.


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.