26 Jan
26Jan

Ännu en härlig resa till UK! 

Denna gång träffade vi Emily & Oskar, som också ska börja investera i fastigheter. Vi hade försökt få till en träff i Sverige utan framgång och när jag nämnde att vi skulle till London för att gå på ett fastighetsinvesterarevent var de inte sena att haka på, så vi bestämde vi att vi skulle ses där istället!

Under detta event fick vi lära oss om en hel uppsjö av olika investeringsstrategier som kan tillämpas i UK. Superspännande!

Det finns så många möjligheter och nu är vi riktigt sugna på att komma igång! 

Det var riktigt nyttigt att få höra allt på engelska och umgås med andra investerare. Vi åt, sov och andades fastighetsinvesteringar hela helgen! 

Vi anmälde oss till några kurser och informationsdagar som ska hållas till våren, så att vi får lära oss ännu mer och bredda vårt kontaktnät med fler människor från UK.  

Jag fick också äran att fira min födelsedag i London. Vi bodde på ett väldigt fint hotell som hade en gudomlig frukostbuffé!

  

På kvällen utmanade jag min höjdrädsla och tog glashissen på utsidan av en byggnad upp till 39:e våningen för att besöka Sushi Samba, magiskt! Det tog ett tag innan jag landat efter den upplevelsen, men därefter kunde jag njuta av min födelsedagsmiddag i mycket trevligt sällskap.


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.