24 Aug
24Aug

Om en vecka åker vi till Manchester för att kicka igång vårt årslånga mentorskapsprogram, jippieeeee! 

Det har varit en hel del grejer att ordna inför detta; göra några förändringar i registreringen av vårt andra bolag i UK så att vi kan bredda vår verksamhet, boka bankmöte så att vi förhoppningsvis har kontot klart innan vi åker hem, prata med försäkringsmäklare så att vi är rätt försäkrade, registrera domännamn, registrera oss hos ICO för att följa GDPR och annat smått å gott som att boka flyg, hotell och hyrbil. 

Måste säga att myndigheterna och företagen i UK som vi haft att göra med har varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Det är också riktigt bra med tidsskillnaden då man kan få en hel del gjort på kvällarna. Att de dessutom har väldigt generösa öppettider underlättar ännu mer. Förra veckan tecknade jag ett elavtal kl 22 på fredagskvällen, å på lördagen ordnade jag med vatten till lägenheten i Wales .

Innan allt spännande drar igång nästa helg kommer vi ta en tur till Nottingham där vi ska ha ett möte med vår man på plats för att diskutera hur vi ska gå vidare med vår investering där. Vi kommer även besöka bygget för att se hur det fortskrider! Såå spännande!

 

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.