29 Jan
29Jan

Nästa stopp på vår resa i UK blev Stoke-on-Trent & Crewe, där vi skulle träffa en av Sourcingagenterna i vårt Powerteam för en Property Tour. 

En Sourcingagent investerar oftast också själv i fastigheter. Som fastighetsinvesterare är du ständigt på jakt efter bra investeringsmöjligheter, ibland dyker det upp något som inte passar din egna strategi eller så kanske det bara inte är läge att dra igång ett nytt projekt, då finns det en möjlighet att sälja dealen vidare till en annan investerare. Olika Sourcingagenter hjälper till olika mycket i affärerna, det varierar ifrån de som bara skickar möjligheten vidare till de som tar sig an hela projektet och hjälper till att driva det i mål. 

På vår Property Tour fick vi besöka en hel del olika fastigheter. De vi började kolla på var till salu och i ett av husen bodde det en  äldre kvinna. Helt obegripligt att någon kan leva under dessa förhållanden.


Efter denna dag kände vi att det vi ska göra är en verkligt bra grej! Tänk att få ta sig an dessa nedgångna hus och väcka dem till liv igen och kunna erbjuda ett tryggt och säkert boende för en familj! 

Kvinnan som bodde i ett av husen vi var i ägde det själv, men hade inte råd att underhålla det eller ens ha värmen på i alla rum. Allt hon ville var att sälja huset och flytta till en mindre lägenhet, men ingen var intresserad av att köpa det då det krävdes så mycket jobb för att göra det beboeligt. 

Det är här vi kan komma in och hjälpa till. Vi kan se till att hon får möjlighet att flytta till ett mycket trevligare boende, ta hand om hennes förfallna hus, göra det fint och sedan hyra ut eller sälja det och hjälpa någon annan att också få ett fint och tryggt boende. Just detta hus skulle kunna göras om till tre lägenheter, då hade vi kunnat hjälpa ännu fler människor att få en bättre boendestandard!


Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.