15 Jun
15Jun

I mitten av denna vecka gick vårt senaste projekt i Cambridge live! - Projekt nr 4!

Vi är supernöjda över hur fint det blev och hur smidigt det har fungerat. Detta projekt fick vi till oss väldigt hastigt och lustigt då vår partner vet exakt vad vi letar efter, gillar att jobba med oss och vet att vi håller det vi lovar. Relationer är A&O i vad vi gör. Det gäller att hitta likasinnade människor som drivs av att alla parter ska gå vinnande ur ett samarbete. 

I det här projektet har vi minst fyra lyckliga parter; vår partner som hjälper oss med dealen, vår investerare som får en fin avkastning på sitt kapital, våra gäster som blir väl omhändertagna och får bo fint och väldigt centralt och sist men inte minst vi själva som får knyta ihop allt och vara med om detta otroligt roliga projekt! (å självklart få lite klirr i kassan efter det att vår investerare fått sitt :))


Direkt när huset blev tillgängligt på Booking.com trillade det in en bokning på 25 nätter i Juli! Helt otroligt roligt!! Nästa dag kom det en trenättersbokning med incheckning dagen därpå, och kort därefter en bokning på 13 nätter för perioden direkt efter.


Vi närmar oss 100% beläggningsgrad efter bara några dagar live! 
Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.