09 Mar
09Mar


Sitter på tåget i soliga våriga England på väg till flygplatsen efter fyra dagar proppfulla med ny kunskap, nya insikter, nya businesspartners och nya vänner! Det här med fastigheter är så otroligt kul och möjligheterna är oändliga! 😍 Vi bygger upp ett fantastiskt nätverk här, vilket ju är en grundläggande förutsättning för att vi ska lyckas med investeringar på distans.


Jag kom till Peterborough tillsammans med Emily och var spänd av förväntan över vad jag skulle få vara med om nu. Och blev inte besviken! Progressive Property är ett riktigt trevligt ställe att vara på, massa trevliga fastighetsmänniskor som är väldigt duktiga på vad de gör och generöst delar med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Då menar jag inte bara på kurserna, utan även under de samtal som blir i pauserna och under nätverkandet. Det är en väldigt hjälpsam miljö och ingen fråga är fel. Gott om humor finns det också! 

Kurserna vi gick handlade bland annat om hur man hittar dealer, hur dessa kan paketeras om man vill sälja dem vidare, hur det ska skötas på rätt sätt, hur man kan samla in och hantera änglakapital samt olika sätt att strukturera joint ventures. Superspännande!


 
Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.