Våra projekt


Nottingham

I Nottingham äger vi en jättefin lägenhet som vi hyr ut till en liten familj. Planen är att behålla denna på obestämd tid för att få passiva inkomster genom hyresintäkter. Värdeökningen ser vi som en ren bonus.

Läs mer

Wales

I Llandrindod äger vi en lägenhet som vi har totalrenoverat. Planen med denna var från början att göra en sk "Flip", dvs köp - renovera - sälj. Men då det kom ut så många små lägenheter samtidigt gick det inte att få den såld till det pris vi önskade, så vi fick använda exit nr 2 - behålla för att hyra ut.

Läs mer

Cambridge

I Cambridge har vi två hus för korttidsuthyrning, så kallade "Serviced Accomodation". Hyresgästerna kommer bland annat från booking.com och airbnb.

Läs mer

Cwm, Blaenau Gwent - Pågående Projekt

I den lite mindre staden Cwm i Södra Wales ska vi bygga om ett gammalt nedlagt hotell till tre radhus. Följ gärna vårat spännande projekt!

Läs mer

Wallasey, Liverpool - Pågående Projekt

Detta fina hus i Wallasey utanför Liverpool köper vi för att bygga om till en HMO (House in Multiple Occupation). När projektet är klart kommer vi kunna hyra ut 7 st fina rum, alla med eget badrum, till hyresgäster som vill bo bekvämt och få allt inkluderat i hyran.

Läs mer

Derby - Pågående Projekt

Detta hus kommer bli en riktigt fin HMO när den blir klar mitten av Q1 2020. Vi kommer göra en omfattande utbyggnad på baksidan av huset vilket gör att det bli totalt 6st rum som kan hyras ut, alla med egen dusch och toalett.

Läs mer