Nottingham

Nottingham

I Nottingham äger vi en jättefin lägenhet som vi hyr ut till en liten familj. Planen är att behålla denna på obestämd tid för att få passiva inkomster genom hyresintäkter. Värdeökningen ser vi som en ren bonus.

Läs mer
Wales

Wales

I Llandrindod äger vi en lägenhet som vi har totalrenoverat. Planen med denna var att göra en sk "Flip", dvs köp - renovera - sälj. Men när renoveringen var klar kom det ut så många små lägenheter till försäljning samtidigt, så vi lyckades inte att få den såld till det pris vi önskade. Vi har nu istället hyrt ut den och får en hyresintäkt varje månad 👌

Läs mer
Cambridge

Cambridge

I Cambridge har vi två hus för korttidsuthyrning, så kallade "Serviced Accomodation". Hyresgästerna kommer bland annat från booking.com och airbnb.

Läs mer
Victoria Arms - Pågående Projekt

Victoria Arms - Pågående Projekt

I den lite mindre staden Cwm i Södra Wales ska vi bygga om en gammalt nedlagd pub till tre radhus. Följ gärna vårat spännande projekt!

Läs mer
Wallasey - 6 rum HMO

Wallasey - 6 rum HMO

Detta fina hus i Wallasey utanför Liverpool har vi köpt för att bygga om till en HMO (House in Multiple Occupation). När projektet är klart kommer vi till en början kunna hyra ut 6 st fina rum, alla med eget badrum, till hyresgäster som vill bo bekvämt och få allt inkluderat i hyran.

Läs mer