Nottingham

Vi besökte Nottingham i Januari 2018 för att bekanta oss med en Sourcingagent och hans team. Det var väldigt spännande att få se olika projekt de gjort och vad de hade på g. Ett av projekten som strax skulle starta var ett kontorshus som skulle göras om till 18 lägenheter.


Vi fastnade direkt för läget, en lugn gata med promenadavstånd in till stadskärnan och allmänna kommunikationer runt hörnet. När vi fick se planerna för byggnaden och det faktum att den lägenheten med bästa läget enligt oss fortfarande var ledig bestämde vi oss för att teckna oss för denna.

                   

Vi besökte siten under projektets gång, det var riktigt kul att få se hur lägenheten växte fram!


Vår primära strategi var från början en flip, men under tiden lägenheten färdigställdes började vi förstå att det är bättre att behålla än att sälja, i alla fall om man ser på lång sikt. Om du säljer tjänar du pengar en gång, om du behåller har du en inkomst varje månad samtidigt som lånet äts upp av inflationen. Så när projektet blev klart tidigare än beräknat och vi inte hade tid att genomföra en försäljning blev det helt naturligt för oss att behålla den fina lägenheten.

I slutet av December 2018 var lägenheten klar och i Januari 2019 flyttade vår hyresgäst in!