Victoria Arms - Pågående Projekt

Det här projektet startade vi i juni 2019. Huset som vi har köpt är en gammal pub och har tidigare även varit ett hotell. Ägaren gick bort för några år sedan och ingen har drivit verksamheten vidare, så huset har stått tomt en tid. Planen är att göra en flip, dvs sälja när ombyggnationen är klar.

Köpet har nu gått igenom och vår arkitekt håller på att jobbar med kommunen för att förbereda allt pappersarbete och se till att allt kommer på plats för att vi ska kunna starta bygget! Då det är en så pass stor förändring som ska göras behöver en kontrollant komma ut löpande för att se att arbetet håller måttet och att vi gör det vi har sagt att vi ska göra.

När allt är klart kommer det att vara 2st 3 bed end-terraced (på sidorna) och 1st 2 bed mid-terraced (i mitten). I UK anges inte antalen rum på samma sätt som i Sverige, utan där säger man hur många sovrum som finns i fastigheten. Så motsvarigheten här hade varit 2st 4 rok och 1st 3 rok.

Vi beslutade att göra om planritningen och skicka in en ny bygglovsansökan, så nu kommer en av 4:orna bli en 5:a istället!