Wales

I Llandrindod äger vi en lägenhet som vi har totalrenoverat. Planen med denna är att göra en sk "Flip", dvs köp - renovera - sälj. Men när renoveringen var klar kom det ut så många små lägenheter till försäljning samtidigt, så vi lyckades inte att få den såld till det pris vi önskade, vi har nu bytt mäklare och sänkt priset lite och hoppas på en försäljning under våren! 

Detta projekt startades i Februari 2018. Köpet tog ett bra tag att gå igenom då det var många transaktioner som skulle synkroniseras. Samtliga lägenheter i huset skulle säljas var för sig till olika investerare. 


När köpet väl gått igenom påbörjades renoveringen. En bit in upptäcktes en läcka i taket, vilket gjorde att arbetet försenades något, men budgeten höll ändå! Därefter flöt allting på enligt plan. 


Det går knappt att tro att det är samma lägenhet som vi köpte! För att måla upp en bild: I badrummet var den en rostbrun filtmatta, rosa tvättställ, toalettstol och badkar samt lila väggar. Köket var en pytteliten vrå. Vi gjorde en öppning mellan kök och ett av rummen, och vips blev det en helt annan rymd i den lilla lägenheten!