Vi köper fastigheter i dåligt skick, som vårt byggteam får lägga en hel del kärlek på. När jobbet är klart har vi en totalrenoverad fastighet som blir ett tryggt & fint hem för vår hyresgäst. 

Förmodligen har fastigheten stått tom en längre tid och börjat förfalla. Detta kan exempelvis bero på att det är någon som har ärvt den och inte haft tid eller lust att underhålla den. Direkt när köpet gått igenom instruerar vi vårt byggteam att köra igång och väcka fastigheten till liv igen! Det är otroligt givande att ha möjligheten att kunna göra dessa "smelly houses" till fina boenden.


Våra hyresgäster kommer alltid ha en fräscht och väl omhändertaget boende, där de kan vara trygga i att exempelvis elen är tipptopp, allt fungerar som det ska och det inte finns några olägenheter.

När vi letar efter en fastighet att behålla för uthyrning är ett viktigt kriterium att vi kan tillföra så pass mycket värde så att vi när renoveringen är klar & fastigheten är uthyrd kan ta ett traditionellt banklån som löser ut våra investerare. Den ska såklart också finnas i ett område med en god efterfrågan på hyresbostäder!